RAUT

Nejoblíbenější forma společenského setkání - firemní večírky, oslavy, propagační akce spojené s pohoštěním. Při vstupu nabízí obsluhující personál WELCOME DRINK a připraveny jsou švédské – buffetové stoly, u kterých se obsluhujete sami ve stoje…

  BANKET

Je společenská akce, organizovaná při mimořádně významné, oficiální nebo slavnostní události. Koná se téměř vždy ve večerních hodinách a má svá pevná pravidla. Hosté zasedají k banketním stolům podle zasedacího pořádku. Menu je pečlivě sestaveno z několika…

  KOKTEJL

Je nejjednodušší způsob, jak uspořádat akci s občerstvením, ideální například pro vernisáže či tiskové konference. Podávají se pouze nápoje a drobné pohoštění – kanapky, chuťovky, minidezerty. Koná se obvykle v odpoledních hodinách a neměl…

  ČÍŠE VÍNA

Bývá vázána na významnou akci například k zahájení prezentace, premiéry. Má charakter doplňkového občerstvení, již samotný název naznačuje, že se podává výhradně víno nebo šampaňské, nealko nápoje a popřípadě velmi jednoduché…

  GARDEN PARTY

Neboli zahradní slavnost je příležitostí k neformálnímu setkání, která nepotřebuje žádnou záminku. Tématem totiž pravidelně bývá vynikající jídlo a pití, příjemná konverzace se sympatickými lidmi a posezení na čerstvém vzduchu…

  COFFEE BREAK

Neboli kávová pauza. Tato forma občerstvení je podávána o přestávkách při seminářích, školeních, prezentacích či přednáškách. Coffee break mohou být pouze nápoje - většinou nealkoholické a teplé nápoje, případně doplněné drobným studeným občerstvením…

  SVATEBNÍ HOSTINA

Svatba patří k nevýznamnějším okamžikům našeho života, proto bychom neměli podcenit její přípravu.Existuje mnoho možností a způsobů, kde a jak svatební hostinu uspořádat. Vše záleží na počtu pozvaných hostů, ročním období a vaší představě…